Nyårsafton

God dag gott folk !

Känns det inte härligt ? Imorse snöade det för fullt med små snöflingor men nu är det tyvärr borta och har förvandlats till vatten men men, jag hoppas ändå på ett vitt nyår eller vit nyår, äh något säger man och ni fattar. :P
   Idag känns allt underbart, det kan bero på att ett nytt år ska komma och att jag är förväntansfull och att jag ikväll ska fira å allt men jag har skrivit mina nyårslöften och jag är färdig med allt. Det känns skönt, lätt och bara avslappnande. Nu längtar jag till kvällen, ni vet maten å allt och så klart till tolvslaget då vi träder in i ett nytt år ! 

Många ser nog fram emot det nya året, det gör jag, och jag hoppas det blir mkt bättre än 2007. Det har varit ett ganska så bra år men jag vill börja om från början och vara lycklig igen. Mycket har hänt men jag släpper det och en ny början har sin gång. 


                                                                 
 
Nu ska jag bara slappa lite, äta lite frukt och förbereda mig inför kvällen.

Ha ett GOTT NYTT ÅR allihopa och FIRA ikväll !

Kan bli en åttonde bok !

Alla ni Harry Potter fans därute, hör upp !

      J.K Rowling, har enligt Aftonbladet sagt ett "jag ger upp, som du vill" ja till att skriva en åttonde Harry Potter bok, på order av hennes 14 åriga dotter Jessica, jisses 14 ?! Vad snabbt tiden går, må jag säga. :P Oj, nu villade jag bort mig igen, tillbaka till nyheten.
      Rowling sade att hon överväger tanken till att skriva nr 8 men att det då säkerligen kmr handla om en annan huvudperson än Harry. Hon säger att Harrys historia har kommit fram och diskuterats och att det nu räcker. Så det kan ju handla om Ron eller Hermione nu.
     
      Ooh vad jag hoppas att hon skriver ! Men i tidningen hemma hos mig står det: "Vi får se om tio år eller så."
 Skämtar hon eller ? 10 år ? Då är jag typ... 17 + 10 = 70 ? Nä, 27 år ! Gud, då är jag gammal haha xD.


     Aja, hoppas det kmr ut någon sorts bok om Harry Potter, får vara vad det vill, encyklopedia, Barden Bagges berättelser eller något som rör Harrys fantastiska värld. :D Fast helst gärna en fortsättningsbok. :D Snälla ? (A)


image68



"Sneak Peak" Greys Anatomy Säsong 4

Ni som inte vill se Sneak Peak, kolla inte då på klippet nedan. Inte för att det är superavslöjande eller något, för det är det inte, utan det är bara roligt ! :D Men jag varnar dig (mest Boomass eftersom hon inte vill bli spoilad, kom ihåg att jag är en levande spoiler) du kmr veta hur säsongen börjar, bara liite. Du blir inte besviken och jag har sett på andra klipp där de bara pratar om säsong 4 och de har nämnt att den kmr bli mkt "lättare", ungefär som i säsong 1, du vet inte mkt pain-drama, inte dark & twisty ögonblick, utan mer humor, lättsam spänning över gemenskapen och om jag måste vara ärlig, det behöver vi tittare också ! Så yaay för säsong 4 av Greys Anatomy, som har säsongspremiär nån gång i typ januari/februari 2008. :D

Sneak Peak on Greys Anatomy



Haha, de kör "the Nazi style" ! Gud vad skönt å se att Bailey har haft ett sådant inflytande över dem. Go Bailey !


Under de närmaste dagarna kmr jag nog ladda upp fler Greys videos för er som typ döör för att se men det blir inga spoilers utan mest intervjuer om skådespelarna i crewet. ;) Så, dö inte av längtan (refererar till Boomass) !

En skål för året som komma skall !

Hejsan ! =) (För den som orkar läsa denna långa text om mitt superintressanta liv som faktiskt är intressant för de som bryr sig)

Jag har jättetråkigt just nu och jag skriver bara för att ha något att göra. Imorgon är det nyår, kan ni fatta ? Det har gått ett år om en dag... Gud vad pirrigt, jag har inte ens skrivit nyårslöften än ! :S Det känns som om allt går för snabbt, jag hänger inte med i farten, eller så är jag bara slapp och långsam att jag inte orkar bry mig om det vardagliga i livet längre. Fan, vad händer med mig ? 
   Efter jag bloggat ska jag titta på videos där kändisarna från Greys är med, så kär jag är i den serien så förstår ni nog hur pass mkt jag längtar till säsong 4. :D Alltså, serier har en vana att aldrig ta slut och egentligen är det bara bra, för om Greys försvann skulle jag typ dö av uttråkning MEN hur kmr de på vidarehandlingar och allt ? Är det inte svårt att komma på nya saker hela tiden ? Som att Meredith plötsligt ska bli deprimerad över sin mammas död, var mamman tvungen att dö pga hjärtfelet som plötsligt dök upp när Meredith äntligen var lycklig med sin McDreamy ?
     Åh, jag vill bli en läkare, varför valde jag Sam/Kultur, jag borde tagit Natur/Beteende, det är ju det jag brinner för ! Jo, det är bra med allmänbildning och det var därför jag tog SK men NB är så kul (om man bortser från matten) och man får läsa biologi, kemi och fysik. Fysik är intressant men ganska svårt, tyckte iaf det i 9an när vi höll på med Archimedes princip, vars princip jag förstår men inte kan förklara. Biologi är däremot mitt favoritämne ! Svenska är också mitt favoritämne.
     När jag var liten ville jag bli polis, eftersom min faster var det, sen ville jag bli författare eftersom jag läste skitmkt böcker och insåg hur spännande det var och sen ville jag bli psykolog eftersom jag är en person som förstår människor och lekte hobbypsykolog på högstadiet, alla som hade problem brukade komma till mig eftersom jag var bra på att prata, jag förståd folk och jag hade lösningar. Jag har inte det längre, jag har förändrats sen i somras. Och nu vill jag bli läkare, eftersom jag började titta på Greys Anatomy och typ började älska allt som hade något att göra med medicin, vita rockar, hjälpa människor, bota sjukdomar, ge ut recept och latin... Jag brinner för det här och det är inget som kmr gå över sådär snabbt, hoppas jag iaf. Jag vill bli läkare. Men komvux kmr antagligen vara borta när jag har tagit studenten, måste ju plugga upp mig i de ämnen jag inte läst på gymansiet om jag ska kunna bli läkare. Dessutom måste jag få MVG i matematik A, B, C, D och E. Jag kmr ju knappast behöva pytagoras sats och ekvationer inom läkaryrket. Eller ? Jag vet faktiskt inte, jag kanske lär behöva det. Blä.

Oj, lång text och spännande för den som bryr sig, dvd Boomass, tack för att du läser och ger mig stöd gumman, du är bäst. :D <3

Men nu har jag villat bort mig från ämnet, nyår var det, ja. Nyårsafton imorgon måndag och på tisdag är det första januari !! :D Shiit, jag längtar, kan inte vänta tills det nya året kmr och en ny start tar sin början. Längtar.

Jag ska skriva nyårslöften efter jag duschat men jag tänker inte säga det här, jag anser att nyårslöften är privata, det är något man lovar sig själv/andra också men det är ändå privat. Så, tudeliduuuu ;)

Hinner inte skriva imorn, ska till mia föräldrars kompisar och fira nyår där, kmr bli trevligt och kul, hoppas jag. :) Så, GOTT NYTT ÅR !!!!! OCH GLÖM INTE ATT KÖRA FÖRSIKTIGT UTE PÅ GATORNA, HINT DRICK INTE FÖR MKT ! ;D


Mer om mig ;)

Vem är du? Aysegül
Attityd: Trevlig, glad och respektfull.
Ålder: 16, snart 17 :D
Hemsida: Som jag tycker om ? Just nu: www.facebook.com
Du bor: Nacka
Ekonomi: Pappa betalar
Civilstatus: Singel
Stjärntecken: Vädur
Mattetalet 1024*768 eller 800*600? 800*600 ser lättare ut...
Internet Explorer, Mozilla, Netscape eller annat? Internet Explorer ?
Din bästa egenskap: Att jag är förstående
Din sämsta egenskap: Att jag ibland lägger mig i saker som inte angår mig. :$
Husdjur: Har ingen
Familj: Pappa & Mamma
Kroppsdel du har mest nytta av: Ögonen, leendet och munnen !
Kroppsdel du tycker bäst om: Benen, ögonen, mitt hår (?) och naglarna
Jag sover: På tok för länge på helger men på tok för lite under vardagar
Djur jag är lik: Katt, gillar å lata mig :D
Tror du på något? Jag tror att religion gör en välmående även om jag inte är religiöst troende...
Frisyr: Långt och vågigt
Hårfärg: Mörkbrunt
Ögonfärg: Bruna
Längd: Väldigt kort... 1.55 cm
Vikt: Jaa efter julen så är det väl mer men sist jag vägde mig var jag 50 kg
Skostorlek: 36 eller 37
Gillar: Förstående människor, folk som är allmänt trevliga och de som anpassar sig efter människor beteende.
Ogillar: Beteendet hos vissa som inte uppskattar alla de bra sakerna han/hon får.
Favoritmat: Pannbiff med makaroner och brunsås, ketchup, sallad
Favoritglass: Ooooh, mååånga !!!! ÄLSKAR GLASS !!
Favoritdessert: Kladdkaka ! :D
Favoritpizza: Kycklingpizza och kebabpizza
Favoritdryck: Cola, päroncider och Loka/Hallon smak
Gillar du godis? Gillar du att skoja ? JAA FÖR FAAN
Isåfall vilken sort? Choklad of course, lakrits/hallon dödskallar och annat smått & gott :D
Favoritdrink: Bål utan alkohol
Favoritfim: Under Toscanas sol, feel good film !
Favoritdag: Onsdag, fredag och lördag
Favoritklädesplagg: Jeans, tjocktröjor, klänning, kjol, linnen, ja mkt..
Favoritbok: Harry Potter utan tvekan men en annan bok som också är bra är "Shoo bre"
Musiksmak: Allt förutom hårdrock
Favoritdoft: Min parfym (Guess), nyduschad doft och killparfymer... ;)
Favoritblomma: Tulpan, ros och solros
Öl eller vin? Har aldrig druckit vin, testat öl så öl :P
Liknar du en kändis? You tell me :S
Senast köpta skiva: Salem Al Fakir
Senast film på bio: Harry Potter och Fenixordern
Bästa låten i världen: The Fray - Littlehouse och Josh Rouse - Quiet Town

En som gillar å ta´t lugnt !

Usch, vilken regnig dag det är. :/ Det har bara regnat och varit kallt hela veckan, blä. Kan inte regndropparna omvandlas till snöflingor istället ? *hoppfullt leende som strax kmr se uppgivet ut*
Nej men snart är det vår iaf och då blir vädret varmare förhoppningsvis och senare kmr sommaren och då, då är det bad, sol och snygga kläder som gäller ! Gud, vad jag längtar ! :D
   Men aja, idag var jag ute med en väninna och vi hade det trevligt. :) Men innan dess vaknade jag 11.40 när jag egentligen skulle upp 10.00, för å träffa kompisen prick 12, så min kompis blev inte så glad när hon väckte mig 11.40. Hon ba: DET ÄR 20 MINUTER KVAR INNAN VI SKA UUUUT !! Jag ba: *gäsp* vänta.. vaah... hjäälp... *gäsp* nej, ta inte mobilen ifrån mig, jag behöver den.... <-- dröm som utspelas på Christians bevåg. :O Haha, nä men det gick bra iaf och hon var inte sur efteråt. Eller hur, gumman ? ;D (A)

Jag köpte två tidningar, Glamour och Veckorevyn. Egentligen känns det onödigt att köpa en massa tidningar för att bara läsa de en gång och sen lägga undan de i ett hörn. Men jag har så tråkigt annars så jag behöver tidningarna ! De håller hoppet för levnad uppe, haha !


                 Ej de nya numrena !

Ska strax äta middag med mamma och sen läsa mina magazines å äta Geisha. :D Efteråt kmr jag gama åt mig Greys och bara ta det lugnt.
 
See you later !


Vad ditt namn säger om just dig ;)

Välj ut bokstäverna som finns i ditt namn och se vilka specialiteter du får  :D

a. har dom vackraste ögonen
b. alla vill ha dig.
c. riktigt barnslig.
d. gillar att dansa loss.
e. jättebra på att kyssas.
f. bra personlighet och utseende.
g. skiter i vad andra tycker.
h. en gosig nallebjörn.
i. helt underbar i sängen.
j. alla avgudar dig.
k. vild och galen.
l. alla älskar dig.
m. ruskigt smart.
n. du kan behålla hemligheter.
o. as sexig, grr.
p. populär bland alla.
q. mindre snygg..
r. helt GALEN.
s. lätt att bli kär i
t. omtänksam och bryr sig.
u. kung på att bara ta't lugnt.
v. alltid lika glad.
w. otur i kärlek.
x. inte alls duktig i skolan..
y. bästa pojkvän/flickvän som finns.
z. alltid redo.
å. har en dold talang.
ä. kan inte behålla hemligheter.
ö. gillar att dricka/festa.




  
Jag fick:

A - Har de vackraste ögonen (browniish)
Y - Bästa flickvän som finns
S - Lätt att bli kär i
E - Jättebra på att kyssas
G - Skiter i vad andra tycker
Ü - kung på att bara ta't lugnt
L - Alla älskar dig

Rastlöshet

Vad är det senaste du installerade på datorn?
Typ någon uppdateringsgrej till virusprogrammet...

 Vilken är din favoritrestaurang?
Kungshallen för fan :D
 
När badade du i en sjö senast?
Hm, måste varit i 6:an tror jag... :P

Har du varit med i någon skolpjäs?
Haha ja, Jorden Runt xD

Hur många gånger har du åkt utomlands?
Räkna från när jag var 0 år till nu.

 Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Hårdrock :S

 Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Njaa det är två år kvar :S Men jag vet vad jag inte ska rösta på !

 Vad har du för TV-kanaler?
Svt1 & 2, kanal 3, 4 & 5, sexan och Mtv <-- <3

Har du åkt moped någon gång?
Ja, en gång med min morbror :P

Har du busringt någon gång?
Svarade jag inte på det förut ? Men ja, det har jag. xD

Har du fått felparkeringsböter?
Jag kan inte ens cykla rakt.. xD

Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Jag tänker göra det nån gång i livet, man måste våga för fan... *host*

Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Turkiet, det enda landet jag varit i.

Har du en egen trädgård?
Ja, i Turkiet

 Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Simspons, Family Guy, Powerpuffpinglorna...

Kan du alla orden i nationalsången?
Du gamla du fria du fjällhöga nord, du tysta du fjäderrika sköna.. ehm.. lala.. norden i mitt hjärta.. eh.. lala..

Badkar eller duschkabin?
BADKAR!


Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Kmr inte ihåg, det får nog bli Kate & Leopold igen...


Favoritpizza?
Kycklingpizza med curry & banan

Chips eller popcorn?
Sourcream chips


Vilken färg på läppstift använder du?
Rött (fick i julklapp, aslycklig)


 Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
 Daah, jag vann ju tävlingen... please


Apelsin- eller äppeljuice?
Äppelpäppel


 Har du beställt något från TV-SHOP?
 Mozart & andra klassiska symfonier

Pepsi eller Coca Cola?
Cola Turka ;D


Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Nee


 Vad var det senaste du handlade?
 Godiiis


Hade du mycket hår som liten bebis?
De trodde jag var kurd först...


Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Har inget

Vad har du i din väska?
Mobil, läppsyl, nycklar, busskort, extra strumpor, näsdukar, tofsar, plånbok, kamera (ibland), tuggummi, halstabletter, vattenflaska...fast nu har jag allt i jackfickorna, ser ut som värsta tjuven xD


Vad är du tacksam för idag?
Jag är tacksam för varje dag jag får spendera tid med de människor jag älskar. =)


Hur var du som barn?
Jättebusig, enligt mamma. Hon fick jaga runt efter mig i klädbutiker för jag försvann alltid. :P

Vad kan man leva utan?
Mobil, enligt historialäraren

Har du funnit Harmoni i ditt liv?
Nej inte riktigt men jag ska.

Hur ofta lagar du mat hemma?
Mamma vågar inte lämna mig ensam vid köksspisen...

Hur svarar du i telefonen?
Hallå ?

Är du pinsam på fyllan?
Vet inte, dricker inte :S

Hur ser folk dig?
Glad, skrattglad, glad, energigivare, pigg...

Människa som gör dig enbart ledsen?
Finns ingen sån, finns nåt positivt i varje människa

Människa som gör dig enbart glad?
Pappa <3 och ett litet barns leende. :D

Värsta känslan?
Att förlora någon...

När grät du senast?
Igår, Greys, när Bailey fick stå ut med en massa gliringar från M & M mötet... *tårfylld*

Är du vidskeplig?
Knackar tre gånger i trä

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Kunna släppa in folk i mitt liv lättare och vara mindre blyg i början

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
Bara för en dag, för att se hur det är :P

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
Guud, ingen aning...

Vart går din drömresa?
Italien, Rom

När blir man vuxen?
När man är ansvarstagande, klok och pålitlig...

Vill du säga förlåt till någon?
Mamma

Vem är din hjälte?
Pappa

Vad tror du på?
Att alla människor förtjänar en andra chans

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
Bachelor xD

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Lycklig

Vad är lycka?
Saker/händelser som får en att bli glad

Vilka personer beundrar du?
Människor som går igenom skit och trots det biter ihop och fortsätter resa sig upp utan klagomål, människor som ser möjligheterna och det positiva i allt
Pappa & Mamma

Vem har makten i ditt liv?

Oändligheten

Har du någon fobi?
Ja

Har du snattat någon gång?
Aldrig i livet.


Nu vet du lite mer om mig ;)

Tio första:

Första bästa kompis: Boomass <3 Fortfarande bästisar !
Första bil: Inte än haha
Första kärlek: Har nog inte haft det ännu...
Första husdjur: Har aldrig haft nått, om inte ekorren på balkongen räknas xD
Första semester: Turkiet
Första jobb: Praoat på Exlibris (nu Akademibokhandeln)
Första köpta skiva: Spice girls antar jag haha :D
Första riktiga kyss: Hahah !
Första piercing: Öronen
Första konsert: Shakira

Nio sista:

Sista alkoholdrycken: Övernattning hos en kompis, typ halloncider med pytte lite alkohol i :P
Sista bilfärd: För några dagar sen med pappa <3
Sista filmen du såg: Kate & Leopold
Sista bubbelbadet: Oj, det var ett tag sen...
Sista spelade cd: Laleh
Sista gången du grät: Idag, det var sorgligt på Greys Anatomy :(
Sista måltiden: Det jag äter nu, mackor :P

Åtta har du nånsin:

Dejtat en av dina bästa kompisar? Nej
Blivit arresterad? Nej
Blivit kär vid första ögonkastet? Ja men när jag var liten :S
Varit på tv? Nej men på film ? :D
Fått ditt hjärta krossat? Ja, två gånger...
Sagt att du älskar någon utan att mena det? Nej
Haft ett one night stand? Never :S
Busringt till nån? Haha of course, vem har inte ? ;)

Sju saker du har på dig:

Pyjamas byxor, tröja, tjockstrumpor, hårsnodd, trosor..

Fyra personer du kan berätta allt för:

Boomass
Pappa
Mamma
?

Tre val:

Svart eller vitt? Svart
Sommar eller vinter? Sommar
Choklad eller chips? CHOKLAD <333


Två saker att göra innan du dör:

Resa jorden runt
Testa bungyjumping och annat äventyrligt


En sak du ångrar:

Jag kan ångra i stundens hetta men egentligen lär man sig något av sina misstag och andra saker så jag ångrar mig inte.


Det här med mellandagsrea

Alltså, om jag ska vara helt ärlig så tycker jag inte om mellandagsrean. Det är den enda gången då skitmkt folk är ute och handlar en massa onödiga saker för att det är billigt.  Visst, ibland kan det komma till nytta att det är billigt och då kan man köpa något man verkligen behöver, som tidigare var dyrt, t.ex. en plasma tv eller ett nytt kylskåp. Men människor brukar oftast köpa saker de inte behöver, som t.ex. fula handväskor eller för mkt smink de inte kmr använda senare.
      Min mamma brukade alltid dra med mig på m.rea när jag var liten och jag minns hur jobbigt jag tyckte att det var, jag blev alltid trött i benen osv. Men nu går jag aldrig på mellandagsreor, för den anledningen att jag inte orkar stå i kö i femhundra timmar för att köpa billiga kläder som inte ens är snygga och som jag inte kmr använda efteråt.
      Man tror man handlar för skitlite men i sjävla verket köper man för mer än vad man skulle gjort om det vore original pris. Det är ju så det är, man dras helt enkelt in i fällan och det är precis det försäljarna vill. Ganska smart, egentligen. Men det finns ändå fördelar med mellandagsreor, man kan köpa hemmaprylar och elektronik för låga summor, och det är egentligen bäst än att slösa pengar på jättemånga skor man senare inte har användning för.
      Dessutom orkar jag inte ens vara ute då det är mellandagsrea, det är för mkt folk ute och det blir trångt bla bla, det är bara jobbigt helt enkelt.

     Jag kanske går på lite för hårt här för de som gillar mellandagsreor och fyndar väldigt bra men ibland blir det faktiskt så att man köper onödiga saker. Fast jag vet också att man ibland kan hitta skitsnygga kläder för rimliga pris (t.ex. högst 199 om plagget var skitdyrt innan) och då är det bara å ta för sig men bara om man behöver den. Annars kan man ju lika gärna spara pengarna för något annat. Vad tycker du ?


Mjosik.

Hej. =)

Idag har jag storstädat mitt rum - allt är klart och det är skitskönt, och nu slipper jag röra rummet tills nästa år om några månader (förutom små dammsugningar osv.) :D
Sitter och äter Geisha, det godaste jag vet och dricker vatten. <---Nyttig eller vad ? c(=

Britney Spears sjunger faktiskt skitbra och om det inte vore för de dåliga ryktenena om henne och allt skitsnack som står om henne i tidningarna så skulle nog folk uppskatta hennes musik mer än vad de gör nu. Den här låten är ju fan asbra men det är remix:

Britney Spears - Piece Of Me




Fergie - Clumsy



Älskar den här låten !!


God kväll !

Lista

Vad blir ditt namn baklänges?
lügesyA


Har du gjort en snö ängel i år?
Neej, för det finns ingen snö :(


Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus?
Minns inte...


Platt eller lockigt hår?

En blandning ? :P

Vad gör du när det regnar?
Tittar ut genom fönstret och deppar över att det regnar :P


Har en dröm gått i uppfyllelse?
Ja men så länge man är tacksam så...


Vad har du för startsida på internet?
www.rowlingfanclub.se xD


Vem ringde du senast?
Boomass :D

Vem smsade du senast?
Milén


Tycker du att sengångare är söta?
Nee inte så värst men han i Ice Age var ju mysig :D


Har du haft vattkoppor?
Ja, i dagis.


Har du någon gång testat karate?
Nej men jag har däremot gått på Aikido


Vilken mobilringsignal?

Greetings

Minimorötter eller pommes frites?
Pommes frites


Första sporten du gick på?
Konståkning


Vad längtar du mest till just nu? 
Sommaren och min födelsedag


Hur gammal har du tänkt bli?
100 år


När åt du senast en fiskbulle?
I skolan

Vad drömde du inatt?
 Om en Pocahontas liknande plats


Vilken tv-serie är bäst?
Greys Anatomy


Kan du gå ner i spagat?

Nej, men jag kan äta spaghetti ?


Vad åt du senast?
Scheks choklad


Höga eller låga strumpor?

Höga på vintern, låga på sommaren :S


Vad är du mest rädd för i hela världen? 
Oj... att jorden ska gå under och att jag aldrig mer får se mina föräldrar igen ?


Har du varit kär i en kändis?
Ne det går inte halåå :S Men däremot har jag och Russel Crowe haft en romans (spelar ingen roll om det var en dröm)


Läser du på baksidan av mjölkpaketen?
Ja, när jag väl tar ut paketet !


 Röd, grön, blå eller gul mjölk?
Hemma finns det röd men i skolan finns det grön...


Vad har du för färg på ditt påslakan? 
Blå och vit


Vad ska du döpa dina barn till?
Vill ha 4 barn,
Pojke: Ömer och Sertan
Flicka: Shirin och Dilek


Sommar eller snö? 

Sommar


Bikini eller baddräkt?

Bikini


Snyggaste läraren?

Anders, musiklärare... ;)


Är du mörkrädd?
Ja !


Har du någon gång haft på dig ett par kallingar?
Nej


Riktig gran eller plastgran?
Har alltid haft plast men skulle gärna ha riktig, pga doften...

Tänt eller släckt när du ska sova?
Släckt


Godaste drickan till frukosten? 
Kaffe


Senast lästa bok? 

Harry Potter och dödsrelikerna <3


Vem kramade du senast? 
Pappa


Älskar du att sjunga? 
Ja, även om det är uselt, falskt och bara pain in the ass för många ! xD


Vill du bli president?
Jag orkar inte...Men jag skulle gjort världen till en bättre plats om jag blivit president !


Har du spelat kille i en teater?
Nej, jag tror inte det.


Duscha eller bada?
Duscha gör jag helst eftersom det går snabbare men bada är nog mer mysigt och skönt


Kan du ditt mobilnr utantill?

Ne.. :$


Har du tråkigt?
Inte nu när jag skriver listan :P


Har du gråtit i skolan någon gång?
Har väl hänt...


Stockholm city, Metro eller .SE?
Läser alla men Metro är väl bättre


Hur tar du dig till skolan?
Buss eller tåg, killerbacke upp till skolan


Har du någonsin sminkat dig som punkare?
Nej


Sjunger du på toa?
Bara när jag duschar... :S


Vilken färg har din jacka?
Pure black

Är du höjdrädd?
Ja, som fan alltså.


Vem var det senaste som fick dig att skratta?
Boomass


Vad ska du göra NU?
Äta middag och sen se på Greys ;)


Kan du fixa en punktering och byta torkarblad själv?

118 118


 Hur äter du ett äpple?
Börjar med mitten


Är du rädd för små svarta kryp med många ben?
Jaa, jag är väl inte nån insektsälskare :S


 Bästa tv program?
Jag vet inte om Simpsons räknas till program ?


Rent spontant, bästa present du kan få?
En resa till något varmt land :D


 Resmål som fascinerar?
Grekland, Frankrike, England


Förrätt eller efterrätt?

Finns det bara det man väljer mellan ? Jag vill ha hela lasset !
 

 Tre saker du alltid har med dig?
Läppsyl, mobil, nycklar


 Snigelpost eller e-post?

Snigelpost, det är roligt att öppna brev :D


 Den senaste komplimangen du fick?
Av mamma: Vad vacker du är, min dotter. :) <3


Juldagen

Ja, nu är julen kind of slut, för min del iaf, för vi firar bara julafton och sen är det över liksom. :P
Men jag hade en väldigt skön och underbar jul igår ! Jag och min familj satt och åt mat, öppnade julklappar, lyssnade på julmusik och åt godis & bullar. Det var hur mysigt som helst och jag fick jättefina saker av dem, TACK ANNECIGIM OCH BABACIGIM ! <333 Plussidan är också att mina föräldrar blev jätteglada för det jag gav de :D, pappa fick nämligen ett örngott med texten "Pappa är bäst" och mamma fick en lykta eller vad man nu kan kalla det, med små röda glasburkar som man lägger ljus i. De blev skitnöjda och äntligen kände jag att jag köpt något som passade dem. :D

Btw, så fick jag Greys Anatomy DVD-Boxen som jag typ hade tjatat skitmkt om ! :D :D :D Haha, är aslycklig, satt och kollade på nästan all extramaterial igår och den är faktiskt mkt bättre än säsong 2s.

Idag hade jag tänkt storstäda i mitt rum och i köket men jag kände att jag behöver ännu en fri dag innan jag börjar med det jobbiga så idag tänker jag bara fortsätta äta god mat, och gama bullar & godis och även spela datorspel. 8) Haha !

Ha en finfin dag/kväll !

(Klockan är bara 4 men det är skitmörkt ute så vad säger man då egentligen ? Det är fortfarande dag men känns som kväll. :P)


GOD JUL !

Idag är det julafton, dagen som vi alla har väntat på. Snart har det gått ännu ett år och det känns som om det var igår jag sjöng sankta lucia på lågstadiet iklädd vit klänning, glitter runt huvudet och ljus i handen. Tiden går väldigt fort och blickar man tillbaka så känns allt det gamla så avlägset men ändå så nära att man längtar tillbaka. Så känner jag iaf och jag kan nog inte med ord säga hur skönt det var på sex-års, när det enda man gjorde var att spela spel, leka burken och rita. Inget att oroa sig för, inget ansvar och bara lek & skoj. Saknar den tiden och även den tiden då jag älskade julen och bara längtade till den hela tiden. Minns spänningen när jag skulle öppna julklappar och nyfikenheten. Nu känns det bara... jag vet inte riktigt men inte som förut iaf. Visst har jag längtat men jag har inte varit lika exalterad till det som förut. Det blir väl så när man blir äldre. Kmr ihåg när jag var liten och mina föräldrar en gång sa att julen, födelsedagar och andra högtider där man ger varandra presenter är mkt roligare för barn än för vuxna. Då kunde jag inte förstå vad de menade, jag tänkte att de var helt rubbade som tyckte så ! Men nu förstår jag faktiskt men jag tänker ändå passa på och njuta å vara barnslig, om inte för hela tiden men åtminstone för idag. :D





Ni får ha en god jul och en trevlig kväll, med mat, sötsaker och massa juliga sånger & Kalle Anka ! :D

Merry Christmas !
(Min favorit-jul film heter "Medan du sov" som ni säkert har sett vid jul flera ggr på tv.)

Söndag

God dag  =)

Vaknade ganska sent idag så jag känner mig lite dåsig, vilket jag alltid gör när jag går upp sent. Man tror att man ska känna sig piggare eftersom man fått sova ut men istället får man ont i huvudet och är trött. Aja, det var värt det, för jag har varit jättetrött den senaste veckan, från och med imorgon ska jag upp senast 11 iaf. :P

Sitter här och lyssnar på orientalisk musik som jag fick av en underbar vän (tack <3) och dricker vatten. :D
Min kusin fyller år idag så hem till henne ska jag på kvällen. :)

Hittade en ganska så häftig sak på YouTube och i rastlöshet kan man ju testa det här men man behöver hörlurar för att få en mer verklighetsgivande effekt. :P


Virtual Barber Shop




Klockan är bara 15.43 och det är skitmörkt ute. Åh, vad jag längtar till sommaren !
Aja, imorgon är det julafton, yey, julklappar och mat ! :D

God Jul ! (Om vi inte ses tidigare)

Avslutning + tjejmiddag + utgång med flickorna = LYCKA !

Hejsan allesammans ! :D
Hur har ni haft det ?

Nu är skolan äntligen öveer och vi har lov i två veckor, fan vad skönt ! Jag tänker iaf bara slappa och umgås med vänner, självklart öppna klappar (finns det nåt bättre?) och ÄTA ! :D :D :D

Igår hade jag ju julavslutning och vi fick julmust, pepparkakor och godis, gott gott. Som en liten julklapp från skolan så fick alla elever i Nacka Gymnasium en varsin biopresentkort ! Gratis bio alltså, yes ! Haha, jag blev skitglad, har aldrig fått presentkort på bio förut men alltid önskat mig det men nej - ingen ville ge mig det ! Så haha, tack skolan ! :D Men ganska amazing att de kunde ge varsin biobiljett till ca 2000 elever... Är skolan så rik eller ? :P

Mot kvällen igår så hade en kompis tjejmiddag och det var jättekul ! Vi lagade maten (tacos) tillsammans, åt dessert, pratade, åt snacks och bara umgicks. Vi spelade även spel, Cranium, haha det var skitroligt ! :D Men enda nackdelen var att jag typ inte var bra på att imitera kändisar, jag skulle göra Brasse från Fem myror är fler än fyra elefanter men haha, det gick inte så värst bra. Jag ba: Det finns fyra bilder, en höna, en kyckling, ett lejon och ett ägg, vilket ska bort ? Latjoolajbaaaaaan ! Haha, min kompis ba: Öööh, okeeej... :P Nä men det var hur skoj som helst iaf !


                      


Idag var jag ute med mina två favoriter ;) Och vi gav varandra julklappar (TACK SÅ HEMSKT MYCKET MINA DARLINGS, ÄR SKITGLAD) och åt i kungshallen. Jag tog Oxfiléemedaljonger med bearnaisesås, skitgott men såsen var ganska fet så iuuh. :P Såg en tjej från min förra klass, två tjejer från min nuvarande klass också, roligt att stöta på dem. :P

Det blir förresten ingen Turkiet-resa, pga många anledningar och jag är väldigt ledsen för det men vi ska istället åka under påsklovet, så julen och nyår blir firad här i Sverige. :) Längtar tills på måndag, julklappar *dreglar*. :D


Ni får ha en trevlig kväll, jag ska titta på mina julklappar nu ! :P Och sen titta på Genco, ååh de är tsm och undrar vad som nu ska hända... :P

Good night, sleep tight and think about me tonight ;D Rimmigt värre...paus....NOT ! Haha, Borat ! xD


Julavslutning :D

Yeees, äntligen blir det no school for two weeks ! Gläädjeee :D
Snart ska jag dra till skolan men eftersom jag gick upp tidigt, åt värsta frukosten och hann med allt jag skulle hinna med så har jag tid för att blogga, bra va ? :D
Jag vet inte hur lång tid det kmr ta i skolan men typ vid 11-tiden ska vi till aulan och lyssna på folk som ska sjunga,
tråkigt egentligen men palla klaga när det snart är jul. Man får stå ut lite. ;)
   Det blir antagligen fika med klassen efteråt, för min klass är verkligen kär i att fika, eller kanske något annat men jag måste hem efteråt och fixa & trixa med julklapparna. Ikväll blir det tjejmiddag också, så jag måste göra mig i ordning för det med ! :D

Ja, nu måste jag bege mig ut men ni får ha det så fint ! :D

Pusss !!

Liten inblick i mina tankar

Honestly what will become of me
Don't like reality
It's way too clear to me
But really life is daily
We are what we don't see
Missed everything daydreaming

          


Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end
Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to an end
Come to an end come to an
Why do all good things come to end?
Come to an end come to an
Why do all good things come to an end?


Ibland känns allt bara värdelöst men sen kmr ens underbara vänner till räddning så står man där och är glad igen. Gud vad jobbigt det är att vara tonåring ! Kan inte någon bara komma och säga att allt ska gå över och att man hittar lyckan till slut när man är 60 år gammal och har en lika gammal livskamrat vid sin sida ? Blä vad deppig jag är men jag är en drömmande människa, nästan för mycket... Verkligheten lockar mig inte direkt men om man vill göra något för att verkligheten ska se ut som i ens drömmar får man väl vakna och sätta igång och göra nåt. Jag tänker inte sova mer. Menar inte vanlig sömn nu, för er snillen som inte förstår. 8-)

Btw, inte jag som ritat bilden. Är tyvärr inte ens i närheten av det. :P  Har dock en kompis som är grym på att rita manga och diverse andra saker ! Min lilla mangafigur <3




 


I love Spice Girls

Julavslutning imorn ! Längtaar ! Ska bli så skönt att bara vara ledig och slappa. :D Tänk att jag går på gymnasiet just nu och att det gått ett halvår. Wow haha. :D Fast kmr sakna klassisarna lite, får se dem nästa år. :P

Jag tittar på Spice Girls official reunion nu på tv4 och det är faktiskt både spännande å kul att kolla. :D Minns när jag var liten och ÄLSKADE Spice Girls, hade deras cd-skivor, lyssnade på de varje dag, bytte bilder med kompisar och lekte med dockor som såg ut som de i gruppen ! :P Har även deras filmer och en klocka som hänger i mitt rum just nu xD. Har inte orkat byta klocka, alla andra klockor tickar så högt och den där gör inte det så då kan jag sova. :P
Men jag minns att Geri Halliwell var min favorit, kmr inte ihåg varför men jag tyckte om hennes röda hår och kläder. :P Haha, kanske lite porrigt om man tänker efter men så tänkte jag inte då, tyckte bara det var fint. :P
Alltså, det är ju väldigt ofattbart hur kända de egentligen var och nu snackar ingen om de längre. Lite sorgligt men så är det ju med allt egentligen, något blir populärt men sen försvinner spänningen. Fast jag undrar om de skulle fortsatt vara kändisar om inte Geri hoppat av och gruppen splittrats senare ? Hm. :P

Vem var eran favorit ?





Efter Spice Girls blir det Magnus Betnér - inget är heligt på kanal5 och jag såg honom i parlamentet å han var väl rolig men mest ironisk, fast jag får väl se om jag kmr tycka om det här. :P


 

Ha en trevlig kväll !

Turkiet - Here I come !

Hej igen !

Har inte haft lust till att blogga på sistone men nu har det hänt lite spännande grejer så jag är taggad till att skriva ! :D

Idag var planen att jag skulle julhandla med mamma, köpa till föräldrar (även om min mamma var där) och present till en kompis som har tjejmiddag på fredag men nej, det gick inte för mamma kom inte hem förrän halv sex och då hade jag ingen lust att gå ut i mörkret. :( Så imorn blir det julhandel istället, även om jag slutar 4.

Pappa överraskade mig på telefon idag ! VI SKA ÅKA TILL TURKIET på julafton och komma hem den 3 januari 2008. :D Haha, jag är så jäkla glad, precis vad jag önskade mig ! Äntligen, att bara komma bort från dystra Sverige till underbara Turkiet, där jag kan pussa ihjäl mina kusiner och bara vara lycklig. :D Lääängtar !!
Asså tänk, snart är det 2008. Kan inte fatta, det känns jättemysko och säga 2008. Gud vad tiden går snabbt. Kmr inte ens ihåg hälften av det som har hänt under året, förutom några olyckor i familjen, födelsedagar, nians bal och skolavslutning och sen när jag började i min underbara klass på gymnasiet. :D Men men, livet går vidare och det dyker upp nya tillfällen att uppleva livet på. Insallah. Önskar att alla människor kunde känna så men..ja, tyvärr är det inte så. Jag är ledsen för det.

  L.Ä.N.G.T.A.R. Men är lite nervös inför flygresan, brukar alltid bli det. Tänker alltid att planet kmr störta när den flyger över havet. :P


På fredag blir det skolavslutning, yaay, äntligen, looov och söömn. :D Fast betygen kmr bli hemskickade en vecka innan terminsstart. :( Jag vill ju veta nu på fredag... Blä på nacka gymnasium :P



Puss !


Eva & Adam

Kommer ni ihåg när ni var små och kollade på Eva & Adam ? Jag gör det, det var underbara tider det. :P Tittade nyss på ett avsnitt och jag minns hur mycket jag älskade dem och att jag alltid brukade titta på dem när det gick på tv. Jag älskar de nog fortfarande faktiskt. :P Önskar att det fortfarande gick på tv haha ! Undrar vad som hände med han som spelade Adam ? Ellen Fjaestad som spelade Eva har ju medverkat i ett par filmer, t.ex. Hip Hip Hora men sen vet jag inte mer, har bara hört att hon varit med i andra filmer. 

 Minns ni ?      Så här ser hon ut nu alltså...   ... och han såhär !

Ofattbart, visst ?










F R E D A G

Hello sunshines ! :D

Är på ett väldigt bra humör idag ! Vaknade kl 6, tog en dusch och drog till skolan vid 9, börjar 9.25. Det känns så uppfriskande och fräscht att duscha på morgonen och sen gå ut i det kalla vädret. Och som om det inte skulle räcka nog så fick jag tillbaka provet i samhällskunskap och jag fick VG+ ! Är så jävla glad, för jag hade ju fått IG förut och gjort omprov. Haha, nu är det ett spikat VG i samhk. :D
   Dessutom så kan jag fortfarande inte fatta att jag vann Harry Potter tröjan. Jag brukar aldrig vinna tävlingar, aldrig men den här gången vann jag. Unbeliveable. :D Tänk att min motivering vann, haha ! Jag skrev att om jag var Harry P. för en dag så skulle jag bland annat pussas med Hermione bara för att göra Ron pissed off. xD

Titta vad jag hittade ! Det är en sneak peak på Halvblodsprinsen och de snackar om kyssen mellan Harry och Ginny, Ron och Lavender, och även Ron och Hermione. Egentligen ska inte Ron och Hermione kyssas förrän i sjunde boken men manusskrivaren är kär i att alltid ändra och fixa, så jag hoppas filmen blir bra ändå. :P Gillar nämligen inte när de inte följer boken utan klipper ihop egna saker själv. Filmen visas på bio i november.
 




Skönt att det äntligen är fredag. Jag ska bara ta det lugnt ikväll och hoppas ni har det trevligt. :) Ni får ha en skön helg, jag måste plugga till mina två matteprov som jag har nästa vecka, så ingen rolig helg precis men snart är det jullov, och då jävlar ! :P

See ya !

Lycka ! och skön musik

Hej ! 

Idag hände något som verkligen piggade upp mig och gjorde mig skitglad ! Kommer ni ihåg när jag tidigare skrev om en tävling som jag varit med i, om Harry Potter ? Jo, nu är det nämligen så att jag har vunnit den där hoodtröjan ! :D :D :D Ooooh, jag är så glaad ! Tänk att jag vann den ? Av alla människor som kan vinna så var jag en av de lyckliga vinnarna. :D Haha, kan nästan inte fatta det men det är sant. Och något som gör mig ännu gladare är att det inte bara är jag som vunnit utan även min kompis !! Haha, båda fick en postavi idag och vi hämtade paketen tillsammans. Fan vad underbart och tänk att både hon och jag vann. Wow. :D Imorn ska jag definitivt ha på mig den, tänker gå runt å styla även om det är fem år efter boken kommit ut, alla läst ut den och ingen bryr sig om Harry Potter längre men ändå, jag vill. :P

Jag har börjat lyssna jättemkt på gamla låtar, alltså t.ex. Rihannas ett år gamla låtar eftersom jag inte har de nedladdade på datorn och jag brukar alltid tänka att de nya låtarna är bättre än de gamla, eftersom de är nya men
nej, nu lyssnar jag på de äldre och de är minst lika bra. Här kommer några musikvideos :












Holey smoke !

Hej på er ! =)

Har haft så mkt att göra den här veckan, plugg, kusin som fyllde år och julhandel men nu är det överstökat ! Äntligen lite fritid. :D
  Det är bara lite mer än en vecka kvar till jullov och jag längtar skitmkt ! :D Jag vet inte vad ni ska göra men jag tänker bara ta det lugnt, sova ut på morgnarna och träffa kompisar å ha kul. :D

Alltså, en sak som irriterar mig lite är att media alltid skapar stora rubriker om kändisar som typ röker eller blir fulla i en krog. Är det deras problem, eller ? Rökning har blivit lika vanligt som att äga ett kylskåp och går man till en krog så gör man antingen det för att dricka sig full eller bara ha kul, med måttlig alkohol. Men hur stora är oddsen för det ?
   Jag förstår att media skriver om såna saker, de måste ju tjäna pengar och kändisar som skämmer ut eller klantar till sig, säljer. Titta bara på Britney Spears, hon rakade av sig skallen och en massa spekulationer dök upp. Va fan, lämna henne ifred ! Hon är känd ja men det innebär också en enorm press på henne, kan jag tänka mig. Hon blir igenkänd vart hon än går, paparazzis är efter henne 24/7, vem skulle inte få nog ? Om någon skulle förfölja just dig så skulle du säkert polisanmält det och tänkt "Vem har gett rätten honom/henne att förfölja mig ?". Vadå, är det uppenbart att en kändis ska bli förföljd ? Nja, tveksamt...

Titta på denna bild. Det är skådespelerskan Katherine Heigl från serien Greys Anatomy, där hon spelar Dr. Izzie Stevens. Hon röker, oj vad chockerande, eller ?




Hon är fortfarande mänsklig, bara för att hon lyckats bra i en tv-serie innebär det inte att hon begår ett brott för att hon har en cancerpinne i munnen. Jag tycker inte om rökning men nästan alla ungdomar röker och det är ett faktum. Det ökar för varje dag men istället för skriva om det så nämner de Katherine. Vem bryr sig om det liksom ? :S Det är ju viktigare att meddela alla om att ungdomar börjar röka vid 11 års ålder än henne.
Har jag fel ?

Aja, nu ska jag läsa lite tidningar och vila.

God natt !


Paradise

Söndag, vakna sent, pluggade, gick på julbord, kom hem, fick gäst.
Jag kmr definitivt ha en jobbig vecka framför mig, en massa plugg och grupparbeten som måste bli färdiga. Julhandel !! Åååh, jag fåår paniiik.

Det kanske blir Turkiet till nyår och fan vad jag vill komma bort härifrån, till mina glada kusiner som gör mig superlycklig. Saknar de så oerhört mkt... <3


Det här vill jag ha just nu :

image51

Salig blandning av oriental och jul

Hej !

Bakade pepparkakor hos en kompis idag, haha, var mysigt, och så tittade vi på gamla skolkataloger från när vi var små, smått pinsamt. :$

 

   Senare gick jag på dansshowen och det var skitkul att se !! Åh, alla dansade så jävla fantastiskt och sådär bra tänker jag bli ! Jag är seriös, jag tänker kämpa och inte ge upp för dansen, vill verkligen äga dansgolvet när jag är uppe på scen.


Imorn eller okej, det är söndag nu men aja, jag ska på julbord på kvällen. Älskar julbord, maten är det bästa :D och desserten den med.

Förresten, Marie vann Idol !! Yees, äntligen en talangfull tjej som vinner och jag har hört Amanda sjunga nu å om jag ska vara ärlig så gillade jag inte hennes röst så speciellt mycket. Den var OK men inte "wohoo jag har lust att dansa !" men Maries röst får mig att vilja dansa loss ! Okej, inte låtarna hon sjöng under finalen för de var långsamma utan hennes andra låtar. ;)



Det här kanske är tråkigt för er som inte ser på Genco (turkisk serie) men det är min blogg :P Vill skriva om det här !
Genco och Pinar är tillsammans igen och jag är så FREAKING glaaaad !! :D :D :D Äntligen fan, what took you so long ?? Hon trodde att han hade försökt att mörda hennes pappa men det hade han i själva verket inte gjort men hon trodde inte på honom, yada yada, hon förlovade sig med sin bästa kompis men var fortfarande kär i Genco, bla bla men nu är de tsm igen MEN nu har Tibets (bästa kompisen hon förlovat sig med) pappa dött så Pinar kmr inte kunna göra slut ! Åååh, fy fan !



image50



Nu är det sent, god natt !

It´s raining cats and dogs

Tjena tjena, flickor å pojkar !

Har haft en fett sköön dag, skolan gick snabbt och efteråt träffade jag mina kompisar och nu är det helg ! Ser fram emot att få sova ut nu å verkligen vila upp mig.
   Det har regnat hela dagen idag och det är slask överallt, snöö, please ? Hoppas det inte regnar under helgen, vill ha vackert väder, inte mörkt och blött. :(  Har ni märkt att engelsmän säger "It´s raining cats and dogs" när det regnar skitmkt ute ? Alltså, varför just katter och hundar, vad har de med saken att göra liksom ? :S Haha, på svenska låter ju det helt knäppt. :P

Imorn ska jag hem till en kompis och nästan hela min klass ska dit för vi ska baka pepparkakor, mysigt ! :D Direkt efter det måste jag dra till Solna för det är dansuppvisning där och min grupp ska dansa fast jag ska inte vara med på uppträdandet. Det kommer bli så jäkla kul å titta på när alla dansar, älskar att se på dans, det är fett med nice assååh. :D
   Haha, som ni märker, använder jag ordet "fett" vilket jag i vanliga fall inte brukar säga men jag gör det bara för att det är kul, inget annat. :P Fett bra, va ?
 

Ikväll blir det Idol-final ! Vem tror ni vinner ? Jag hejar på Marie Picasso iaf, hon är grym ! Jag har inte hört Amanda sjunga för jag tittar inte på Idol, utan bara på auditions och finaler å sånt men Marie sjunger skitvackert, därför vill jag att hon vinner.



Vem blir årets Idol ?
 
image43


                                        Marie          ELLER         Amanda



Ska titta på finalen, krypa in i min pyjamas, läsa en bok och äta lite choklad.

Grey´s Anatomy - Seriously Extended - Säsong 3

Glömde en sak ! GREY´S ANATOMY DVD-BOXEN SLÄPPTES UT IDAG !!!

Kolla här vad som ska finnas med och omslaget är sjukt mkt snyggare än de andra tråkiga :

BONUS FEATURES:

Four Un-cut, Extended Episodes Exclusive to the DVD
"Making Rounds with Patrick Dempsey"
Join McDreamy on the race track for his favorite hobby
"Good Medicine"
Cast and crew share their favorite scenes
"Prescription for Success"
A look at how a new character is created 
Audio Commentaries

image42

Fan vad jag vill ha den !!


Never give up och Guldkompassen flyger till dig

Hej på er alla sunshines !

   Jag har haft en ganska dålig vecka, mått dåligt och känt mig stressad å bara trött hela tiden. Men nu är det över ! Känner att stressen börjat avta och dessutom gjorde jag omprovet idag och jag fick Godkänt på G-delen (läraren
rättade bara G-delen snabbt och inte resten, för det skulle han göra senare) och det kan ha varit pga provet som jag känt mig nere + vädret, men som sagt, det är öveeer ! :D 
Som Winston Churchill sade en gång i tiden, ge aldrig upp, oavsett hur dåligt du mår. Du har bara ett liv. 

  

    

   Jag är skitglad och lättad, och alldeles strax ska jag plugga till ett läxförhör imorn och sen ska jag titta på Kavak Yelleri och äta chokladbiskvi ! :D

image39   Åååh, visst ser det gott ut ? :D


Btw, så vill jag jättegärna se Guldkompassen som har biopremiär imorgon ! Jag är inte vidare intresserad av fantasy (min kompis är däremot det) och när jag berättade för min kompis att jag ville se filmen så blev hon mållös och hon fick fram konstiga ljud, jag ba, hallåå måår du braa ? :P Ja, chock, kallas det väl ! xD
Jag vill läsa boken också, den verkar vara intressant.



Iaf, trevlig kväll !

Barnasinne

I förrigår var jag med en kompis och vi spelade Nintendo Wii, skitkuul och jag hade aldrig spelat det förut å nu känner jag mig smått beroende haha. :D  Tv -och dataspel är så jäklans kul ! Jag minns förut när jag spelade The Sims och en massa Harry Potter spel typ 24/7 och då var jag verkligen beroende. :P

     Jag måste berätta en rolig sak som hände då jag var ute med den här kompisen. Alltså, det här är typiskt min boringa humor men men, det var kul för mig iaf. :P  Vi satt i en hängmatta och gungade och så kmr det fram en 4-årig tjej och säger att vi inte får ha på oss skorna i mattan. Så vi ba, oj okej, och tar av oss dem å sen frågar hon om vi kan gunga henne, så vi ba, aa visst, och så gungar vi. Och den här lilla flickan, alltså, jag dog av garv ! Hon höll inte i sig i mattan så jag sa: Tänk om du ramlar? och hon ba: Men jag kmr inte ramla och jag ba: Men tänk om du ramlar? Och så höll vi på sådär jättelänge och ungen vägrade ge upp och jag är lika envis så jag fortsatte men sen blev det tyst å då frågade jag igen : Men tänk om du ramlar? och samma svar kom tillbaka till mig. Alltså, pjuuh, man måste uppleva det där för att vrida sig av skratt. Det var bara så skrattretande att hon aldrig ändrade tonläge eller mening. Barn är verkligen så söta när de är små, de fattar inget utan håller bara med, okej inte i det här fallet med mattan men efteråt när hon frågade om hon fick spela spel med oss och vi ba: Nej, om en timme kan du, och hon satt och väntade och frågade efter 5 minuter hur lång tid det var kvar. xD

  Den här skulle jag jättegärna vilja ha i julklapp... Någon ? ; )





Idag hade jag skola, slutade halv två och drog hem. Vädret är bara uselt och jag önskar att det kunde snöa så man kan bygga snögubbar, göra änglar och ha snöbollskrig ! :D Snöö, vart är du ? Kom hit nuuu !
Imorgon har jag omprov i samhällskunskap och jag ska fan i mig klara av det. Tänker plugga snart och lägga mig tidigt så jag är utvilad till imorn. Har varit jättetrött å seg de senaste dagarna, kan det bero vädret, eller ? Åh, jag vill ha sommar. Snö också men först snö jättesnabbt och sen sommar för alltid. Underbart, det skulle vara.

På fredag kanske jag ska ut med mina dos favorites och vi kmr väl käka ute, umgås och bara ha kul. :D Gud, vad jag längtar !!

Det är skitkallt i mitt rum, fryser jämt och elementen är typ varma men ändå så känns det som om man går in i ett kylskåp så fort man träder in. :S

Aja, ni får ha det så varmt :D och ha en lugn å trevlig kväll med en varmchoklad i handen !






Lika som körsbär !

En av mina favoritfilmer heter Under the Toscan sun (Under Toscanas sol) där bland annat Sandra Oh och Kate Walsh är med i, och huvudpersonen i filmen heter Diane Lane och jag tycker att hon är en slående likhet med Petra Marklund, även känd som September.



image28

Petra Marklund

image32

Diane Lane

Tycker inte ni det ?



                

Den här filmen är verkligen värd å se, för det är en riktig feel-good film och man har en chans att drömma sig bort till det vackra och perfekta Italien, om inte för alltid så bara för en liten stund...

Nu kom jag och tänka på att Petra också liknar Kate Moss ! Titta !

              image36          image37

Bara liite, kanske ? :P

Ni vet, vi vet, jag vet, det är måndag idag !

Tjena ! :D

Ja, nu har skolan börjat igen och det kändes som om jag haft lov skitlänge, vilket man nästan kan säga eftersom jag inte haft lektioner under projektveckan, lov från lektioner ! :D
   Det märks verkligen att det är måndag. På morgonen vaknar jag med värsta träningsvärken i hela kroppen, stressar mig till skolan, kommer försent till spanskan, det regnar ute, blää, fattar inte uppgiften på datorkunskapen, sitter där och är allmänt förvirrad, träffar sen en kompis efter skolan och känner mig skittrött. Ja, det är måndag, jag skyller verkligen på det ! :P

Idag var det meningen att alla från klassen skulle till skolan och redovisa projektet vi gjort för föräldrarna men nästan ingen tänkte gå och mina föräldrar kunde inte så därför struntade jag i att gå på den ! Sköönt, nu har jag vilat och ska snart äta middag.

Imorn kommer jag inte ha någon spanska och då tänkte jag kanske träffa en kompis å bara hänga lite ! :D

Ni måste se på det här klippet, så jävla synd för den här tjejen alltså. Haha, tänk dig själva i den här situationen. Vad skulle du ha gjort ? xD


Haha, hon kanske också hade en dålig måndag ?


Köpte ett par vantar idag från Cubus, för endast 79 kr. Mina är gräddvita och inte gråa som på bilden.



Nä, nu ska jag käka ! Ha en fortsatt trevlig kväll (de säger alltid så på nyheterna :P).


Besviken över Harry Potter DVD

Hej !

Har haft en boring helg, pluggade typ hela dan igår men det är bra, för nu har jag det mesta avklarat, kmr ha en ganska så fri vecka från plugg. :D
Och idag hade jag min sista träning !! :(( Är lite ledsen för det liksom, för det var en underbar grupp jag var med i och vi dansade å hade kul o nu är det bara slut. :(
Men men, på lördag nästa vecka är det uppvisning och som jag skrev förut så tänker jag inte vara med, av den anledningen att jag fortfarande känner mig osäker på koreografin och plus att jag inte är redo än. :(

Asså, jag blir riktigt sur nu !! Ni vet Harry Potter och Fenixordern och extramaterialet ? Jo, den söög balle !! :@ Först så visar de en massa tråkiga grejer med Tonks där hon bara fånar sig, sedan scener och flashbacks där de diskuterar Harrys öde (vilket jag redan vet eftersom jag läst boken) och sedan typ hur musik och andra sekvenser gör att filmen blir kompakt och flytande... Borttagna scenerna var bara tråkiga och jag fattar inte varför de inte tog med intressanta saker ? I flammande bägaren fanns det skitmkt extra material och det var skitkul å titta på det men den här gången har de gjort rekord i att skapa det tråkigaste extra materialet någonsin !
Dessutom så står det att det finns DVD-ROM och bonusmaterial i skivan om man sätter in den på datorn men NEJ, självklart så kan man inte hitta den ! :S Var i helsike ligger bonusen då ? :S :S Åh, jag orkar inte leta efter den längre, blää skit.
Är det någon som vet hur man hittar bonusmaterialet i DVD-ROM saken som man sätter in på datorn ? Snälla, hjääälp !

  Jag som hade sett fram emot det här... :(


Haha, jag låter som någon besatt och desperat psyko och ja, jag är det nu, det gäller ju Harry Potter, haha ! :P
Snart är det Parlamentet ! Brukar inte titta på den, bara när Björn Gustafsson är med men jag tänker ge den en chans ändå. :D

Trevlig kväll !

RSS 2.0